Bar Ypsilon

Rr.Antipatrea Berat, Albania

Business Description:

Our Channels:

   

Category: Bar

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme cocktails nga te gjitah llojet e te cilsise me te mire .
Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Adresa: Rr.Antipatrea Berat, Albania

Web  f Insta                                                                 Booking

Share

Hours:

Always Open

Other Information:

Package: