Antipatrea Hotel

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

E vendosur në qendër të Beratit, 150 metra nga brigjet e lumit Osum, Antipatrea Hotel ofron një bar në vend dhe dhoma me ajër të kondicionuar. Qasje të lirë Wi-Fi është dhënë.

Të gjitha dhomat përfshijnë një TV kabllor banesë-ekran dhe një minibar. Featuring një dush, banjo private gjithashtu vijnë me një tharëse flokësh dhe një bidet. Shtesat përfshijnë pantofla kabllorë.

Hotel Antipatrea drejton një tavolinë para 24 orësh dhe ofron një sallë pritjeje të përbashkët, ruajtjen e bagazheve dhe një shërbim hekurosjeje. Mëngjesi është i përfshirë në tarifë, dhe një restorant që shërben enët tradicionale shqiptare ndodhet 100 m nga hoteli.

Një agjenci turistike që organizon ekskursione në pikat e afërta të interesit është 100 m larg. Disa kisha biznesi, muze dhe Kalaja e Beratit mund të gjenden brenda një rrezeje prej 800 m.

Stacioni i Autobusëve në Berat është 500 m larg dhe Aeroporti i Tiranës ndodhet në një distancë prej 120 km. Pronës ofron parkim falas.

Çiftet veçanërisht pëlqen lokacioni – ata e vlerësuan atë 8.8 për një udhëtim dy personash.

Ne flasim gjuhën tuaj!

 

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share

Informacion shtesë:

Kategoria: