Bar Kafe Gjergji

Kozare-Avaleas, Berat, Albania
069 275 6672

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nje nga kafet me te frekuentuara ne Berat. Sporte te ndryshme dhe lojra fati.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

7:00 PM - 11:59 AM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: