Bar Restorant Ago

Rr.Migjeni Berat Albania
069 658 9603

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

Bar Restorant Agot gjendet ne qender qytetit te Beratit .

Restoranti ofron nje ambient te qete dhe te kendshem.
Menuja e pasur tradicionale dhe kuzhina mesdhetare ofron gjithe llojshmerine e ushqimeve dhe ambjenti i restorantit ju jep mundesin te prenotoni dhe ne raste te ndryshme te gezimeve familjare .

Bar Restorant Ago me nje staf te perkushtuar dhe te sjellshem .
Ne ju mirpresim qe te shijoni gatimet tona .

“KENAQESIA JUAJ , SPECIALITETI YNE”.

Adresa:Rr.Migjeni Berat Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

Open 10:00-24:00

Informacion shtesë: