Bar Ypsilon

Rr.Antipatrea Berat, Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme cocktails nga te gjitah llojet e te cilsise me te mire .
Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Adresa: Rr.Antipatrea Berat, Albania

Web  f Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

Always Open

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: