Berat Mobile Shop

Urë-Vajgurore, Berat, Albania
069 954 4086

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Berat Mobile Shop i vetmi dyqan ne Berat ku mund te gjeni te gjitha llojet e cel dhe aksesoreve .
Berat Mobile Shop ju ofron gjithashtu dhe servis telefonash dhe shitje me pakice te pjeseve te ndryshme tel.karikues kellef mbrojtes ,kujfje etj .
Tek ne do te gjeni tel :
SAMSUNG,
HTC,
APPLE,
BLACKBERRY,
LENOVO,
ASUS,
HUAWEI
IPHONE,
XIAOMI ETJ .
Cmimet me te arsyeshme ne treg .

Ju mirepresim!
Adresa: Urë-Vajgurore, Berat, Albania
Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

Open :08;00-19:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: