BUTIK SONI

Ruga Naim Frashe Berat, Albania
069 528 7945

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Dyqani jone prej me shume se 20 vitesh ne tregun shqiptar operon ne fushen e prodhimit dhe shitjes me shumice e pakice te veshjeve per meshkuj.
Cilesia dhe gama e gjere e modeleve qe ne ofrojme ju ka ofruar zgjidhjen mijera klienteve tane ne diten e tyre te martese me kostume te markave te ndryshme si ZIVER etj.
Se fundmi ofrojme dhe shernimin e dhenies me qera per dite te caktuara te kostumeve tona.
Cmime te favorshme dhe cilesi e garantuar.
Ju mirepresim!
Adresa: Ruga Naim Frashe Berat, Albania
Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

Open :08:00-16:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: