Hotel Belgrad Mangalem

Rr." Kostaq Stefa" Mangalem Berat Albania,
069 832 6499

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Komoditeti juaj eshte qellimi yne!
Duke gershetuar antiken dhe modernen, qetesine dhe komforditetin Hotel Belgrad Mangalem ju ofron sherbim dhe mundesi per pushime relaksuese ne qytetin e Beratit.
I lokalizuar ne lagjen muzeale Mangalem hoteli yne ofron sherbime si: dhoma komode, 24 ore sherbime si: venparkimi,linje telefonike, linje kabllori dhe wireless.

Ju mirepresim!

Adresa: Rr.” Kostaq Stefa” Mangalem Berat Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

Open:7;00-24:00

Informacion shtesë:

Kategoria: