Koko Bar

Rr. "Naim Frasheri". Berat, Albania
069 325 3803

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme cocktails nga te gjitha llojet e te cilsise me te mire .

Pije freskuese nga me te ndryshmet. Ejani dhe provoni shijet e ndryshme te pijeve alkoolike dhe te frutave ekzotike.
Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Adersa:Rr. “Naim Frasheri”. Berat, Albania
Web f Insta                                                                 Rezervo

Share

Orari:

7:00-23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: