Medicare Berat

Rruga "Desarët", Berat Albania
+355 32 236040

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bizneset e tjera

Klinika MEDICARE në Berat u hap në Korrik 2010.Ajo ndodhet në afersi të spitalit të rrethit të Beratit.Edhe në ketë qytet Shërbimi Skaner,u ofrua për herë te parë nga klinika MEDICARE.Stafi është specializuar në klinikën qëndrore MEDICARE në Tiranë duke ofruar cilësi shërbimi dhe ekzaminimi.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 08:00-20:00

Informacion shtesë:

Klinika Dentare “Dr. Ela”

Lagja "Jani Vruho". Perball Klinikes shteterore te Stomatologjise Berat, Albania
069 630 1414

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bizneset e tjera

Klinike Dentare ne Berat. Stomatologe Dr. Anduela Frashëri. Mire se te vini.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë: