Bar Kafe Gjergji

Kozare-Avaleas, Berat, Albania
069 275 6672

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nje nga kafet me te frekuentuara ne Berat. Sporte te ndryshme dhe lojra fati.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

7:00 PM - 11:59 AM

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Koko Bar

Rr. "Naim Frasheri". Berat, Albania
069 325 3803

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme cocktails nga te gjitha llojet e te cilsise me te mire .

Pije freskuese nga me te ndryshmet. Ejani dhe provoni shijet e ndryshme te pijeve alkoolike dhe te frutave ekzotike.
Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Adersa:Rr. “Naim Frasheri”. Berat, Albania
Web f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

7:00-23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Bar Ypsilon

Rr.Antipatrea Berat, Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme cocktails nga te gjitah llojet e te cilsise me te mire .
Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Adresa: Rr.Antipatrea Berat, Albania

Web  f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Always Open

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Bar Pasticeri Colosseo

Rruga Rilindja, Berat, Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Nese deshironi te kaloni momente te kendshme me shoqorine tuaj apo em familjen dhe femijet ju sugjerojme barin tone.
Ofrojme pije te ndryshem freskuse dhe pasticerine .

Kaloni nje here tek ne dhe sdo ngeleni te zhgenyer.

Akullore me te gjitha shijet dhe embelsira te ndryshme.
Ne ju mirpesim!!

Adresa: Rruga Rilindja, Berat, Albania

Web  f Insta                                                                 Rezervo

Orari:

Open 24 hours

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: