Guest House

Berat

Share

Share
Berat

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel E vendosur në qendër të Beratit, 150 metra ngaRead More

Share
Berat

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Komoditeti juaj eshte qellimi yne! Duke gershetuar antiken dheRead More

Share
Berat

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Plot hijeshi Hotel Nasho Vruho gjendet i vetem majeRead More

Share
Rr. Berat-Drobonik sh74, Berat, Albania
Hours: Open today Open 00:00-00:00
+355 067 200 6623

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Plot hijeshi Castle Park gjendet i vetem maje njeRead More

Share
Rruga Antipatrea, Perballe ish kombinatit Tekstil, 5002, Berat, Albania
Hours: Open today Open : 00:00-00:00
+355 069 435 5119

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel Kaceli është një biznes familjar dhe nje ngaRead More

Share